За Нас

Ресторанот е сместен во центарот на градот во Капиштец и е отворен од 2003 год. Има 100 места внатре и 100 места на терасата. Исто така во склоп на ресторанот се наоѓаат и Вински клуб, Вински подрум, Конференциска сала и Кетеринг.


Ул. Теодосиј Гологанов 69

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Ул. Теодосиј Гологанов 69
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 100
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 100
Паркинг Паркинг: Градски паркинг 200
Картички Картички: Credit cards Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски, Италијански
Музика Музика: Италијанска
Отворен на Отворен на: 7.04.2003
Посети Посети: 75764

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 01:00 Нема настани

Недела Затворено Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

4.5

Храна5

Услуга5

Амбиент5

Цена3

Последни коментари

Игор Ѓоргиев на 10.12.2019 коментирано:
Прекрасна услуга и храна но малку поскапо од повеќето ресторани во Скопје.

Оцена4.75
Petar Manev на 11.02.2020 коментирано:
Mozebi najdobriot restoran ne samo vo Skopje tuku i vo cela Makedonija. Sepak, cenite se previsoki.

Оцена4.25
Adelita Andova на 12.04.2023 коментирано:
Odlicna usluga, hrana so vrven kvalitet, prijatna atmosfera, cenite bi mozele da bidat malku poniski.

Оцена4.5

Контакт