За Нас

Во нашиот пријатен амбиент ќе се чуствувате опуштено и далеку од градската врева во интимна атмосфера ќе уживате во специјалитетите од македонското поднебје.

Во вечерните часови ќе се разонодувате со звуците на староградската музика.

Ресторанот "Национал" се наоѓа во строгиот центар на градот, спроти Градскиот Трговски Центар, во зградата на РУ "Кочо Рацин" и Културно информативен центар - Скопје.

Организираме посебни деловни ручеци и вечери по ваша желба, шведски маси, коктели, банкети, родендени и други видови на забави.


Булевар Филип Втори Македонски б.б.

Специјални понуди

Предновогодишни прослави

05 December, 2018 - 31 December, 2018

ПРЕВЗЕМИ ПОНУДА

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, гратис такси ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 977

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Булевар Филип Втори Македонски б.б.
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 110
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 100
Паркинг Паркинг: Зона
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Македонска, Интернационална, Евергин
Отворен на Отворен на: 30.06.1999
Посети Посети: 37324

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Национал бенд

Сабота 08:00 - 01:00 Национал бенд

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт