За Нас

Доколку сакате да ја избегнете градската врева, ви нудиме идеално место за уживање. Ве покануваме да го посетите нашиот ресторан Два Елена, каде ќе можете да го почувствувате топлиот и пријатен амбиент збогатен со вкусната интернационална храна и професионална услуга.

Ве очекуваме!


Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Загребска 31
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 110
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 60
Паркинг Паркинг: 30
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Акустична, Староградска, Музика во живо
Отворен на Отворен на: 01.01.2008
Посети Посети: 44515

Понеделник 09:00 - 00:00 Акустична Музика (виолина, гитара, хармоника)

Вторник 09:00 - 00:00 Акустична Музика (виолина, гитара, хармоника)

Среда 09:00 - 00:00 Сани и Далтон

Четврток 09:00 - 00:00 Акустична Музика (виолина, гитара, хармоника)

Петок 09:00 - 01:00 Трајче и Ивана

Сабота 09:00 - 01:00 Томче и Шарки

Недела 09:00 - 00:00 Акустична Музика (виолина, гитара, хармоника)

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

4.6

Храна4.8

Услуга4.8

Амбиент4.5

Цена4.2

Последни коментари

Ivica P. на 24.04.2019 коментирано:
Врвна храна, супер услуга

Оцена5
Дејан Симиќ на 27.08.2019 коментирано:
A great dry-aged bone in steak , perfect medium rare with interesting mushroom sides.

Оцена4.5
Howard Fenter на 02.03.2020 коментирано:
Great food, great staff

Оцена5
Ljupco на 28.08.2020 коментирано:
mnogu dobra usluga

Оцена3.75

Контакт

Гастро Патрола