За Нас

Ресторанот Скопски Мерак започна со работа на 21 Мај 1991 год. во една стара куќа на ул Андон Дуков во Дебар Маало. Започнавме со 5 маси и 20 пластични столици за да сега во 2012 год. се гордееме со новиот Скопски Мерак на ул Дебарца во срцето на истото Дебар Маало.

Голема благодарност до сите кои не подржуваа изминативе 21 год, до персоналот кој работел и кој се уште работи заедно со нас како и на нашата конкуренција која не тераше и се уште не тера да работиме подобро во интерес на нашите гости.

Влеговме во овој бизнис како млади и полни со елан и ентузијазам угостители решени да воведат нови стандарди во угостителството. Тој елан не држи сеуште и додека е така ќе го работиме ова што сме го работеле со надеж дека за следните 21 год. оваа страница ќе ја пишуваат нашите деца......

Искрено Ваши Љупчо, Златко и Тони Груевски


Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Дебарца бр.51
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 60
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 90
Паркинг Паркинг: 5
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Традиционална
Отворен на Отворен на: 1991
Посети Посети: 67321

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт