За Нас

Македонската кујна и македонската традиција сплотени во една приказна, приказна која започнува далечната 1963 во националниот ресторан Чардак на Скопска Црна Гора сега прераскажана во срцето на Дебар Маало во центарот на боемскиот дух на Скопје.

Вратете се во минатото во историјата со прекрасната чалгиска музика, македонската храна, македонското вино.

Вратете се заедно да ја раскажуваме приказната наречена Чардак !!!


Ѓорѓи Пешков бр.6

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, гратис такси ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 612

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Ѓорѓи Пешков бр.6
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 130
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 150
Паркинг Паркинг: Зона
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Староградска, Акустична
Отворен на Отворен на: 02.01.2016
Посети Посети: 37837

Понеделник 09:00 - 00:00 Староградска музика Чалгии

Вторник 09:00 - 00:00 Староградска музика Чалгии

Среда 09:00 - 00:00 Староградска музика Чалгии

Четврток 09:00 - 00:00 Староградска музика Чалгии

Петок 09:00 - 01:00 Староградска музика Чалгии

Сабота 09:00 - 01:00 Староградска музика Чалгии

Недела 09:00 - 00:00 Староградска музика Чалгии

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

4.8

Храна4.8

Услуга4.8

Амбиент4.8

Цена4.5

Последни коментари

Ljupco на 09.05.2018 коментирано:
Најбрза услуга на боемска, вкусни традиционални јадења

Оцена5
Димитриј Гуржанов на 13.08.2018 коментирано:
Super kafana

Оцена4.75
Димитриј Гуржанов на 18.08.2018 коментирано:
Super

Оцена4.75
Ivica Taskovski на 29.10.2018 коментирано:
Dobra hrana i usluga, normalni ceni i dobar ambient

Оцена5
Dafinka Madjunkova на 10.12.2018 коментирано:
Одлична атмосфера.

Оцена5
Sara K на 18.12.2018 коментирано:
Vkusna hrana so razumni ceni.

Оцена4

Контакт