За Нас

Ново место во градот за убави дружби, забава и вкусни кулинарски искуства.

Ве каниме да уживате во комфорна и пријатна атмосфера проследена со акустични звуци, скара на жар, свежа риба и морски специјалитети ...

Нашите кулинарски шефови ќе се погрижат да ви го разубават денот со вкусна порција храна направена со многу љубов, специјално за вас!

Повелете Ве очекуваме!


Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: 11 Октoмври бр.56
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 50
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 130
Паркинг Паркинг: Бесплатен
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Акустична музика во живо
Отворен на Отворен на: 2022
Посети Посети: 482

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Акустична жива музика

Сабота 09:00 - 01:00 Акустична жива музика

Недела 12:00 - 00:00 Нема настани

Коментари

5

Храна5

Услуга5

Амбиент5

Цена5

Последни коментари

Ivica P. на 15.07.2022 коментирано:
Одлична храна и топ услуга

Оцена5

Контакт