За Нас

Икра, прекрасен рибен ресторан сместен во близина на Сити Мол во Скопје (порано познат како Срна), нуди волшебно кулинарско искуство кое го слави раскошот на морето. Со фокус на свежината и квалитетот, Икра е рај за ентузијастите на морска и речна риба.

Икра ве води на гастрономско патување низ богатиот и разновиден свет на медитеранската кујна. 

Пријатниот и пријатен амбиент ја прави Икра идеална дестинација за интимни вечери, семејни собири или прослави.

Без разлика дали сте љубител на морска или речна риба, Икра ветува кулинарска авантура која ја доловува суштината на свежите, висококвалитетни јадења од риба и морски плодови во срцето на Скопје.


Никола Русински 19

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Никола Русински 19
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 80
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 60
Паркинг Паркинг: Слободен
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Амбиентална
Отворен на Отворен на: 01.12.2022
Посети Посети: 3041

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 00:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 00:00 Нема настани

Недела 09:00 - 20:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт