За Нас

Благодарение на Вас драги гости, кои сте дел од приказната гостилница Биг фиш во Аеродром, решивме таа приказна да ја збогатиме со уште еден ресторан кој е лоциран во непосредна близина на реката Вардар.

Со цел да ја задоволиме вашата потреба за да уживате во свежа и вкусна морска храна и пастрмка, како и голем избор на сортно вино, во близина на центарот на градот, но сепак да се чувствувате како да сте далеку од секојдневната градска гужва го создадовме за Вас Фиш ресторан.

На менито освен големиот избор на риба и морски плодови има специјалитети кои ќе го задоволат сечиј вкус.

Објектот на ресторанот е на две нивоа од кои подрумскиот простор е пространа и прекрасна винарија со камин во централниот дел кој вашите уживања во изврсната храна приготвена од врвни мајстори во студените зимски денови ќе ги надополни со чувство на благосостојба.

Исто така ресторанот поседува голема тераса и простран двор со фонтана, декорирани со прекрасна хортикултура кои ќе допринесат за уште поголеми гастрономски уживања.

Фиш ресторан може да ги задоволи сите ваши потреби за прослави од секаков вид (во кое е вклучено мени по договор), семејни ручеци и вечери, деловни сосотаноци и уживање со вашите пријатели.


Ул. Скупи бр.10 Карпош

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 684

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Ул. Скупи бр.10 Карпош
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 120
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 130
Паркинг Паркинг: 15
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Амбиентална
Отворен на Отворен на: 02.08.2014
Посети Посети: 36021

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

1.4

Храна2

Услуга0.5

Амбиент1.5

Цена1.5

Последни коментари

Сашо Мојсовски на 06.11.2018 коментирано:
Лоша услуга 4 конобари се променија за време за седенката, и виното не го тураат во чаша ...непростливо

Оцена2.75

Контакт