About Us

We recommend online reservation
A reply is received from the restaurant within a few minutes
GET: discounts, value voucher points, free taxi voucher, chance for rating and comments

This restaurant is not accepting web reservations, No reservations Use free call instead.

Choose date

Choose hour

Choose guests

Login

Details

Address Address: Str. Skupi No.10
Seats (Inside) Seats (Inside): 120
Seats (Outside) Seats (Outside): 130
Parking Parking: 15
We Accept We Accept: Credit cards Credit cards
Peт Friendly Peт Friendly: No
Wheelchair Accessible Wheelchair Accessible: Yes
Languages Languages: Englsih
Music Type Music Type: Ambiental
Opened Opened: 02.08.2014
Visits Visits: 99916

Moday 08:00 - 00:00 No Events

Tuesday 08:00 - 00:00 No Events

Wednesday 08:00 - 00:00 No Events

Thursday 08:00 - 00:00 No Events

Friday 08:00 - 01:00 No Events

Saturday 08:00 - 01:00 No Events

Sunday 08:00 - 00:00 No Events

Reviews

4.7

Food4.8

Service4.9

Ambience4.7

Price4.3

Последни коментари

Ivica Petrov on 09.12.2019 commented:
Топла и пријатна антосфера, врвна услуга и квалитетна храна

Оцена5
Ljupco on 01.09.2020 commented:
Pozitivno iznenaden , se vkupno mnogu dobro, zadovolen od site apekti. Pozdrav vi pozeluvam mnogu dobra rabota.

Оцена4
Dean D on 24.09.2020 commented:
Odlicno

Оцена5
Emilija Stevanovikj on 27.01.2021 commented:
Vrvna usluga. Mozam da kazam ljubeznosta na vrabotenite kakva sto ne sum videla na drugo mesto vo Skopje.

Оцена5
Dean D on 05.04.2021 commented:
odlicno

Оцена5
Dean D on 05.04.2021 commented:
odlicno

Оцена5
Emilija Stojkovska on 04.05.2021 commented:
Odlicno !!!

Оцена4.75
Игор Стојаноски on 12.07.2021 commented:
Omileno mesto mi e

Оцена5
Mile Arsovski on 16.07.2021 commented:
🍕😬

Оцена3.5
Мајк on 03.01.2022 commented:
Препорачано од мене !

Оцена4.25
Благоја Алексов on 18.02.2022 commented:
Супер амбиент и услуга. Одлучен избор на риба

Оцена4.75
Emilija Stevanovikj on 19.02.2022 commented:
Najubavi skolki vo crven sos.

Оцена5
Emilija Stevanovikj on 22.02.2022 commented:
Picata bese zivo testo.. odozdola prepecena,vnatre ziva..

Оцена4.25
Saso Andreoski on 02.04.2022 commented:
Zadovolni i od uslugata i od kvalitetot na hranata.odlicno

Оцена4.5
Zoran on 18.04.2022 commented:
Odlicna hrana i usluga sekoja cest

Оцена5
Zoran on 23.06.2022 commented:
Odlicno ambient prekrase usluga na mesto

Оцена4.75
Zoran Tosic on 26.06.2022 commented:
Добра храна, добра услуга и убав амбиент само малку цените се прескапи....

Оцена4
Svetlana Gligorovska on 24.09.2022 commented:
vkusna hrana i odlicna usluga

Оцена5
Emilija Stevanovikj on 13.11.2022 commented:
Hranata e okej. Ne dobiv fisklana smetka.

Оцена4
Lidija Cukovska on 28.11.2022 commented:
Ресторан Фиш, вкусна храна, одлична услуга, многу пријатен амбиент.

Оцена4.75
Zlatko Joleski on 16.02.2023 commented:
Одлично во секој поглед и храна, услуга и амбиент

Оцена5
Владо Ковачевски on 20.02.2023 commented:
Odlicna hrana i usluga

Оцена5
Dean D on 07.04.2023 commented:
....

Оцена4.75
Krste Aleksovski on 29.04.2023 commented:
Odlicno...

Оцена5
Благоја Алексов on 05.07.2023 commented:
Одлична храна и убав амбиент

Оцена4.75
PETRE SHUMKOSKI on 13.07.2023 commented:
Perfect

Оцена5
Aleksandar Naskovski on 17.11.2023 commented:
Super

Оцена4.75
Ана Бојаџиева on 29.12.2023 commented:
Превкусна храна, одличен амбиент во долниот дел на ресторанот за зимскиот период.

Оцена4.5
Дарко Бакрачевски on 21.01.2024 commented:
Супер 👌🏻😄

Оцена5
Ана Бојаџиева on 04.02.2024 commented:
Прекрасно поминат ручек како и секогаш. Услугата на ниво.

Оцена4.25
Dragan Petkovski on 08.04.2024 commented:
Se odlicno sem cenite sto se malku visoki

Оцена4.5
Elena Bibovska on 02.05.2024 commented:
Вкусна храна и беспрекорна услуга. Топло го препорачувам, секако би оделе повторно.

Оцена4.5

Contact