За Нас

"Биг Фиш" е првиот рибен ресторан отворен под брендот "Фиш" во 2006 година, и се наоѓа во најурбаната градска населба "Аеродром"

Покрај големиот избор на риби, главен специјалитет на куќата е вруточката црвена пастрмка .

Повелете, посетете не.


Бул. Јане Сандански 14

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Бул. Јане Сандански 14
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 30
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 50
Паркинг Паркинг: Слободен
Картички Картички: Credit cards Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Амбиентална
Отворен на Отворен на: 01.26.2006
Посети Посети: 29150

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт