За Нас

Ресторанот Фиш, како дел од хотелот Аристократ, е четврти во Скопје отворен под истиот бренд.

Веќе докажани со својата првокласна кујна, и како добитници на наградата "Најдобар угостителски објект во 2016", нудиме морска храна, рибји специјалитети припремени на скара, како и национална и интернационална кујна, што може да задоволи сечиј вкус.

Ве очекуваме во пријатна атмосфера, на нашата прекрасна летна тераса или во нашиот удобно уреден интериер.

Елисие Поповски Марко бр.59

Резервација

веднаш ќе ве поврземе директно со ресторанот

Како работи?

Нашата централа со бројот

02 3085600

ќе ве повика на вашиот мобилен број, од кога ќе одговорите ќе ве поврземе директно со ресторанот.

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Детали

Адреса Адреса: Елисие Поповски Марко бр.59
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 50
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 70
Паркинг Паркинг: 10
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски, Шпански, Германски
Музика Музика: Интернационална
Отворен на Отворен на: 12.04.2017
Посети Посети: 3496

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

ВО ИЗРАБОТКА
  • Новото мени ќе биде објавено наскоро

360° Преглед и Локација