За Нас

Гостилница Дома се наоѓа на источниот дел од Скопје на само 13км од центарот на градот во нас.Илинден.

Гостилницата плени со амбиент во дрво и камен, две летни тераси, две ВИП простории и просторија за организирана прослава.

Гостилницата работи 10 години и е препознатлива по вкусот на прекрасното свежо ребро, бела вешалица, шарска плескавица ...

Скарата се подготвува на жар и месото се продава на кило. Амбиентот се надополнува со добра музика со солистот Ѓоко Јовиќ.


Ул. 9 бр. 124 Илинден

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 606

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Ул. 9 бр. 124 Илинден
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 70
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 90
Паркинг Паркинг: 100
Картички Картички: Credit cards Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Староградска
Отворен на Отворен на: 2008
Посети Посети: 35422

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 01:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

4.9

Храна5

Услуга5

Амбиент4.8

Цена4.8

Последни коментари

Горан Димчевски на 05.12.2018 коментирано:
----

Оцена5
Горан Димчевски на 19.12.2018 коментирано:
.....

Оцена4.75
Marko Naumovski на 07.04.2019 коментирано:
Odlicna hrana i personal, samo treba podobra ventilacija na mestata za pusaci.

Оцена4.75
Ljupcho Rojchinov на 14.05.2019 коментирано:
odlicna usluga ...prifatlivi ceni....brza usluga ....ljubezen personal.

Оцена5
Горан Димчевски на 09.06.2019 коментирано:
......................................

Оцена5

Контакт