За Нас

Дојрана е ресторан со долга традиција во кој се служи вкусна национална храна, разни специјалитети на скара, прасечко и јагнешко печење, свежа риба.

Посебно ви препорачуваме во утринските часови да ја пробате највкусната телешка и шкембе чорба во градот.


Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 979

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Ул. 513 бр. 22 б
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 170
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 80
Паркинг Паркинг: 100
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Интернационална
Отворен на Отворен на: 01.01.1987
Посети Посети: 24230

Понеделник 07:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 07:00 - 00:00 Нема настани

Среда 07:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 07:00 - 00:00 Нема настани

Петок 07:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 07:00 - 01:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Контакт