За Нас

Го продолжуваме брендот на услуга од највисок квалитет, врвна организација и гостопримство во нашиот нов Хотел/Ресторан - Тино Свети Стефан.

Идеално место да се опуштите и да уживате во пијалок, извонредна храна и вечери исполнети со староградска акустична музика, која го доловува интимниот амбиент.

Уживајте во националната и интернационалната кујна, слатководни и морски специјалитети, а посебно изненадување на гостите претставуваат специјалитетите од италијанската кујна кои со многу внимание ги подготвува самата сопственичка чии корени потекнуваат од Италија.

Уживајте во вкусот на најдобрите македонски и интернационални вина.

За гостите во ресторанот - бесплатен интернет пристап.

Врвна услуга, пријатен амбиент.

Дојдете и посетете не.

Резервација

веднаш ќе ве поврземе директно со ресторанот

Како работи?

Нашата централа со бројот

02 3085600

ќе ве повика на вашиот мобилен број, од кога ќе одговорите ќе ве поврземе директно со ресторанот.

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Детали

Адреса Адреса: Свети Стефан
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 200
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 50
Паркинг Паркинг: 50
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски, Германски, Италиански
Музика Музика: Староградска, Интернационална
Отворен на Отворен на: 02.10.2016
Посети Посети: 7579

Понеделник 07:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 07:00 - 00:00 Нема настани

Среда 07:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 07:00 - 00:00 Нема настани

Петок 07:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 07:00 - 01:00 Нема настани

Недела 07:00 - 00:00 Нема настани

Мени

ВО ИЗРАБОТКА
  • Новото мени ќе биде објавено наскоро

360° Преглед и Локација