За Нас

Идеално место да се опуштите и да уживате во пијалок, извонредна храна и вечери исполнети со староградска акустична музика, која го доловува интимниот амбиент. Уживајте во националната и интернационалната кујна, слатководни и морски специјалитети, а посебно изненадување на гостите претставуваат специјалитетите од италијанската кујна кои со многу внимание ги подготвува самата сопственичка чии корени потекнуваат од Италија.

Пробајте го и специјалитетот на куќата - Татар бифтек. Уживајте во вкусот на најдобрите македонски и интернационални вина. За гостите во ресторанот - бесплатен интернет пристап.

Врвна услуга, пријатен амбиент. Дојдете и посетете не.


Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Кеј Маршал Тито 55
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 100
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 150
Паркинг Паркинг: 30
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски, Германски, Италиански
Музика Музика: Староградска, интернационална
Отворен на Отворен на: 04.09.1999
Посети Посети: 27621

Понеделник 07:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 07:00 - 00:00 Нема настани

Среда 07:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 07:00 - 00:00 Нема настани

Петок 07:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 07:00 - 01:00 Нема настани

Недела 07:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт