За Нас

Од формални прослави до 120 лица до приватни забави за 10 лица, Милениум Палас овозможува се што е потребно за успешно одржување на специјални прослави.

Милениум Палас ја усоврши до совршенство експертизата за организирање настани неопходна за непречено одржување на прослави без разлика дали се работи за гала бал, свечена прослава, коктел забава или деловен прием.

Милениум Палас нуди богато мени кое со сигурност ќе ги задоволи и најразновидните вкусови.

Резервација

веднаш ќе ве поврземе директно со ресторанот

Како работи?

Нашата централа со бројот

02 3085600

ќе ве повика на вашиот мобилен број, од кога ќе одговорите ќе ве поврземе директно со ресторанот.

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Детали

Адреса Адреса: Кеј Маршал Тито б.б.
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 200
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 150
Паркинг Паркинг: 60
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Интернационална
Отворен на Отворен на: 01.01.2001
Посети Посети: 7398

Понеделник 06:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 06:00 - 00:00 Нема настани

Среда 06:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 06:00 - 00:00 Нема настани

Петок 06:00 - 00:00 Нема настани

Сабота 06:00 - 01:00 Нема настани

Недела 06:00 - 00:00 Нема настани

Мени

ВО ИЗРАБОТКА
  • Новото мени ќе биде објавено наскоро

360° Преглед и Локација