За Нас

Ресторанот Билјанини Извори е совршено место за уживање во одлични македонски и интернационални јадења. Посетете ги традиционалните Билјанини извори и почувствувајте го прекрасниот амбиент на природата.

Ресторанот се наоѓа на само 1 километар од центарот на градот на познатите Билјанини извори и нуди можност за уживање во специјални моменти. Располага со капацитет од 100 седишта внатре и околу 400 седишта на терасата. Дел од ресторанот кој го разубавува амбиентот е реставрираниот најстар дрвен брод во градот, кој бил користен за истражување на езерото пред 80 години.

Единаесет метарскиот брод претставува најголемиот модел на брод во Македонија. Сликајте се со пиратскиот брод и напијте се пиво на палубата.


Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 993

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Билјанини извори
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 100
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 400
Паркинг Паркинг: 100 сопствен паркинг
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Староградска, Акустична
Отворен на Отворен на: 01.01.2009
Посети Посети: 18236

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт