За Нас

Во центарот на градот, на кејот на Вардар се наоѓа Соул Кичен Бар, катче кои овозможува максимално опуштање на сите човекови сетила.

Ресторанот е спој на традицијата и модерното во секоја смисла на зборот. Богатиот ентериер облагодарен со оревово дрво му дава посебна топлина на просторот.

Акцентот на храната во Соул Кичен Бар е ставен на балканските специјалитети. Нашиот готвачки тим може да ви го понуди совршениот баланс помеѓу традиционалниот и модерниот начин на приготвување на храната.

Позитивниот дух на вработените пренесен на храната која се подготвува со многу љубов ќе го направи вашиот престој во Соул Кичен Бар незаборавен по кој ќе се чуствувате среќни и задоволни.


Кеј 13-ти Ноември бр.8

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 571

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Кеј 13-ти Ноември бр.8
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 170
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 160
Паркинг Паркинг: Зона
Картички Картички: Credit cards Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Амбиентална
Отворен на Отворен на: 04.09.2016
Посети Посети: 13230

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

4.5

Храна5

Услуга5

Амбиент5

Цена3

Последни коментари

Emilija Stojanovska на 11.03.2019 коментирано:
Odlicno mesto za relaksacija

Оцена4.5

Контакт