За Нас

Bella Vista - Lounge Bar & Restaurant е прекрасен италијански ресторан, лоциран во срцето на Скопје.

Место кое нуди прибежиште од бурната динамика на урбаната средина, кое се слева во пријатна и опуштена атмосфера, беспрекорно надополнета од богатата палета на вкусно приготвена храна, која се служи и која го задоволува секое сетило. "Овој lounge bar & restaurant" нуди прекрасно италијанско мени на кое никој не може да му одолее.

Вистинска можност за дружење и искусување на овој прекрасен ресторан во главниот град.

Уживајте со сите сетила во уникатноста на италијанската кујна!


Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 570

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Кеј 13 Ноември 2/4 лок. 13
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 150
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 140
Паркинг Паркинг: Зона
Картички Картички: Credit cards Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Амбиентална
Отворен на Отворен на: 26.12.2013
Посети Посети: 11781

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт

Пробавме за Вас