За Нас

Хотел Милениум е атрактивен хотел, конструиран и дизајниран во барок стил, Битолска традиција во нова современа архитектура и беспрекорен ентериер за автентично чувство.

Ресторанот е лоциран во срцето на Битолскиот Широк сокак-улица која го отсликува времето, историјата, минатото со својата препознатлива архитектонска градба. Само 200м од градскиот цасовник.

Хотелот располага со 22 стандардни соби,4 луксузни апартмани,ресторан со 50седишта,сепаре за состаноци-лоби бар со 20 седишта, семинарска сала со капацитет од 60 седишта, сопствен паркинг (15 паркинг места)обезбеден со сигурносни камери. Секоја соба е опремена со ТВ приемник,кабловска програма,интернет конекција, минибар, директна телефонска врска, детектори за пожар и чад, автоматски клима уред,купатила целосно опремени со тоалетна галантерија и фенови, ексклузивни туш кабини со сауна и џакузи када во апартманите, електронски безбедносен систем клуч-картица, 24 часа рецепција, депозит сеф за секоја соба.


Маршал Тито бр.48 (широк сокак)

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 909

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Маршал Тито бр.48 (широк сокак)
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 70
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 30
Паркинг Паркинг: 15
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Интернационална
Отворен на Отворен на: 20.06.2007
Посети Посети: 13872

Понеделник 07:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 07:00 - 00:00 Нема настани

Среда 07:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 07:00 - 00:00 Нема настани

Петок 07:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 07:00 - 01:00 Нема настани

Недела 07:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт