За Нас

Етно ресторанот "Баба Цана" започнува со работа во 2010 година, и за неверојатно кратко време стана име кое претставува синоним за вкусна храна и пријатен амбиент. Во "Баба Цана" ќе бидете послужени со скара и други месни производи кои се во производство на кебапчилница "Корнер", традиционални специјалитети од македонското поднебје, кои зготвени во нашата кујна, ќе ве примамуваат секогаш кога ќе поминтете во Куманово.

Делата говорат, затоа повелете во етно ресторанот "Баба Цана", поминете ги своите единствени и незаборавни моменти со нас.


Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 805

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Ул. Партизанска бр.3
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 150
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 150
Паркинг Паркинг: 60
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Староградска, Етно
Отворен на Отворен на: 12.05.2010
Посети Посети: 14550

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт