За Нас

Почетоците на кебапчилница Корнер датираат уште од 2001 година кога се работело скромно, за да до денес се докажат како едно од најквалитетните места во Куманово, а и пошироко во Македонија.

Месото и месните производи во кебапчилница Корнер се работат по рецептот на стара кумановска скара, сплотувајќи: традиција, квалитет и современи европски стандарди за производство. Етно ресторанот Баба Цана започнува со работа во 2010 година, кој е под покровителство на кебапчилница Корнер, за неверојатно кратко време стана име кое претставува синоним за вкусна храна и пријатен амбиент.

Во Баба Цана ќе бидете послужени со кумановска скара и традиционални специјалитети од македонското поднебје, кои зготвени во нашата кујна, ќе ве примамуваат секогаш кога ќе поминтете во Куманово.

Делата говорат, затоа повелете во етно ресторанот Баба Цана, поминете ги своите единствени и незаборавни моменти со нас.


Драган Стопаревиќ

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 31 42 54 24

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Драган Стопаревиќ
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 30
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 30
Паркинг Паркинг: 30
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Народна
Отворен на Отворен на: 01.01.2001
Посети Посети: 13680

Понеделник 08:00 - 23:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 23:00 Нема настани

Среда 08:00 - 23:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 23:00 Нема настани

Петок 08:00 - 23:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 23:00 Нема настани

Недела 08:00 - 23:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт