За Нас

Нов современо уреден ресторан, прекрасен амбиент, врвна услуга и храна.


Локација: Веднаш до Комерцијална Банка во Охрид со бесплатен паркинг во близина.


ул. Јане Сандански бр. 11

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: ул. Јане Сандански бр. 11
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 160
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 100
Паркинг Паркинг: Бесплатен
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Да
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски, Турски
Музика Музика: Амбиентална, Староградска жива музика петок и сабота
Отворен на Отворен на: 07.07.2021
Посети Посети: 11542

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

5

Храна5

Услуга5

Амбиент5

Цена5

Последни коментари

Елизабета Зисовска на 03.06.2024 коментирано:
Вкусна храна, пријатен амбиент, одлична услуга

Оцена5

Контакт