За Нас

Еден од најпрепознатливите обележја на градот - Хотел Нова Ривиера, се наоѓа на крајбрежната област во близина на центарот на градот. Тоа е атрактивна дестинација за индивидуални, групни, туристички и деловни посети.

Ресторанот на Хотел Нова Ривиера е од отворен тип. Има капацитет од 400 седишта и може да се прилагодува според барањата и потребите на нашите гости.

Нашите високо квалитетни кувари ќе ги задоволат сите Ваши гастрономски желби со широката понуда на традиционална и интернационална храна.

Прекрасно уреден ресторан со капацитет од 170 седишта нуди фасцинантен поглед на Охридското езеро, секогаш полна со домашни и странски туристи кои уживаат во звуците и вкусовите кои ги нудиме.


Кеј Македонија бр.4 Охрид

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 70 391 492
+389 78 207 701

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Кеј Македонија бр.4 Охрид
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 200
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 60
Паркинг Паркинг: Зона + 15 за хотелски гости
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Странска Поп - викенд Акустична Староградска
Отворен на Отворен на: 01.07.2018
Посети Посети: 1935

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 00:00 Жива Музика

Сабота 08:00 - 01:00 Жива Музика

Недела 08:00 - 01:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт