Гостилница Гурман

За Нас


Мајка Тереза бр.6 Скопје

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Коментари

3.9

Храна4

Услуга4

Амбиент2.5

Цена5

Последни коментари

Borjan на 31.01.2021 коментирано:
Najdobri gotveni jadenja i super ceni

Оцена4.25
Ана Бојаџиева на 16.03.2023 коментирано:
Ефтина храна, амбиентот внатре не е нешто посебно.

Оцена3.5