За Нас

Во центарот на Скопје ви нудиме најквалитетна скара, печена на ќумур, топол амбиент збогатен со камин на дрва и врвна услуга за вашето задоволство. 
16 години подготвуваме храна за Вашиот дом.

ПОВЕЛЕТЕ, УВЕРЕТЕ СЕ, НАРАЧАЈТЕ,

ДОБАР АПЕТИТ !!!


Теодосиј Гологанов 32 б

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 611

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Теодосиј Гологанов 32 б
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 70
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 40
Паркинг Паркинг: 30
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Староградска
Отворен на Отворен на: 2002
Посети Посети: 21383

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Терца и Ади

Четврток 08:00 - 00:00 Сале Лајв

Петок 08:00 - 01:00 Џиги и тајфата

Сабота 08:00 - 01:00 Староградска акустична музика

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

4.8

Храна5

Услуга5

Амбиент4.5

Цена4.5

Последни коментари

Elena на 19.11.2018 коментирано:
Odlicna skara

Оцена5
Nikola Anastasovski на 23.03.2019 коментирано:
Извонредно

Оцена4.5

Контакт