За Нас

Винска куќа Чардак - домот на најдобрите македонски вина!!!

Ние сме првата винска куќа во Скопје каде на едно место можете да ги вкусите и да уживате во вината од најдобрите винарии во Македонија. 

Нашиот концепт е уникатен, ви ја носи магијата на вината на посебен начин прилагодена токму за вас. 

Посетете не и останете во магична атмосфера додека ги вкусувате најдобрите македонски вина и создадете незаборавни моменти!


Ѓорги Пешков бр.6

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Ѓорги Пешков бр.6
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 100
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор):
Паркинг Паркинг: Зона
Картички Картички: Credit cards Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Не
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика:
Отворен на Отворен на: 2019
Посети Посети: 15359

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 01:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт