За Нас

Покрај сите овие убавини што ги дарила природата и можете во хотелот Тутто да ги дегустирате специјалитетите изготвени од домаќинките од долнореканскиот крај. Се служат локални и интернационални јадења приготвени од природни локални состојки И тоа се: Сарајлија пита, Качамак, Вргањ на Тутов Начин, Домашен Ајвар, Урда со пиперки, Тавче гравче, Грне На Тутов Начин, Аландити, Пченкан леб..и уште многу други специјалитети. Во селото се практикуваат активности како берење на плодни растенија (печурки, дренини, капини, сливи, јагоди, смокви..) и истите се подготвуваат (слатки, сокови) на природен начин во ресторанот за гостите.


Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Присојница Јанче
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 150
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 95
Паркинг Паркинг: Слободен
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Да
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски, Германски
Музика Музика: Амбиентална
Отворен на Отворен на: 25.12.2006
Посети Посети: 5743

Понеделник 08:00 - 22:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 22:00 Нема настани

Среда 08:00 - 22:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 22:00 Нема настани

Петок 08:00 - 22:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 22:00 Нема настани

Недела 08:00 - 22:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

5

Храна5

Услуга5

Амбиент5

Цена5

Последни коментари

Borjan на 09.06.2022 коментирано:
Preubavo odlicna usluga i hranata prevkusna

Оцена5

Контакт