За Нас

Гостилницата Старо Буре е изградена во традиционален македонски стил кој располага со капацитет од 300 луѓе. Традицијата трае уште од 30.05.2007 година и од самиот почеток па до денес го следи процесот на модернизација во склоп со македонската традиција и кујна. Како потврда за успешната работа во 2015 година е одликуван од град Скопје за втора најдобра гостилница во градот.

Ве покануваме:
- да ги вкусите разните национални специјалитети и скара на ќумур
- пробате пиците и пастрмајлиите подготвени во фурна на дрва
- да не го пропуштите специјалитетот на куќата ребро во фурна

Располагаме со:
– капацитет од 300 луѓе ( 180 места во внатрешниот дел и 120 места во надворешниот дел -летна градина)
– бесплатен паркинг во склоп на трговскиот центар Лептокарија
– слободно Wi Fi
– професионална услуга и
– прекрасен амбиент припратен со звуците на староградска музика


Булевар Партизански Одреди Т.Ц Лептокарија

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Булевар Партизански Одреди Т.Ц Лептокарија
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 120
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 150
Паркинг Паркинг: 50
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Староградска
Отворен на Отворен на: 30.05.2007
Посети Посети: 53818

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт