За Нас

Нашиот хотел може да се пофали со мноштво прекрасни карактеристики кои ќе го направат денот на вашата свадба едноставно совршен.

Можеме удобно да сместиме до 650 лица за вечера и до 960 лица за вечерен дочек.

Свесни сме колку е важен денот на вашата свадба, па можете да бидете сигурни дека ќе направиме да биде најнезаборавниот момент во вашиот живот. Нашиот врвен координатор за свадби ќе организира настан според вашите индивидуални барања и ќе биде присутен на секој чекор до вашиот посебен ден.


Ул. Железничка бр.31

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Ул. Железничка бр.31
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 650
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор):
Паркинг Паркинг: Free
Картички Картички:
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: English, Turkish
Музика Музика: Your choice
Отворен на Отворен на: 2020
Посети Посети: 2423

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 00:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 00:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт