За Нас

Во зградата во која што е сместен симфонискиот оркестар F.A.M.E.’S во скопската населба Автокоманда, каде што се снимаат оркестрации за разни филмски, телевизиски и други светски музички проекти, отворено е ново гастрономско катче наречено Fames Bistro. Концептот е во стил на бистро, атмосферата пријатна, а се служи храна која е мешавина на македонска и француска кујна, која има шмек на домашно подготени јадења. Нашиот шеф и неговиот тим секојдневно припремаат свежо подготвени јадења од внимателно одбрани продукти за повисок квалитет на храната.

Нашиот концепт е да ви претставиме брзи и лесни јадења и, секој ден, дневно мени составено од супа, киш, главно јадење и десерт, како и различни пакети за комбинирање на истото.


Лазар Поп-Трајков 22а

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Лазар Поп-Трајков 22а
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 60
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 20
Паркинг Паркинг: Слободен
Картички Картички:
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Амбиентално
Отворен на Отворен на: 06.2019
Посети Посети: 1341

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 00:00 Нема настани

Сабота 11:00 - 19:00 Нема настани

Недела Затворено Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

5

Храна5

Услуга5

Амбиент5

Цена5

Последни коментари

Ivica P. на 05.02.2020 коментирано:
Супер

Оцена5

Контакт