За Нас

Боемска Кафеана: Каде што традицијата се среќава со кулинарски иновации

Сместена во срцето на Дебар Маало на живописната Боемска улица, Боемска Кафеана е ново искуство на скопската кулинарна сцена. Основан со страст за традиција и талент за иновации, овој ресторан беспрекорно го спојува шармот на традиционалната кафана со модерното кулинарско искуство.


Орце Николов 110

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Орце Николов 110
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 100
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 50
Паркинг Паркинг: Зона
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Амбиентална
Отворен на Отворен на: 2022
Посети Посети: 2642

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 01:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

4.8

Храна5

Услуга5

Амбиент5

Цена4

Последни коментари

Borjan на 21.02.2024 коментирано:
Super kafana, brza usluga i top mezinja

Оцена4.75
Ljubcho Bojadjievski на 04.05.2024 коментирано:
Си поминавме убаво и заминавме задоволни

Оцена4.75

Контакт