Понуди за предновогодишни прослави

Листа на ресторани

Места за седење Места за седење: 220
Музика Музика:
Локација Локација: Аеродром
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 464
Места за седење Места за седење: 150
Музика Музика: Трио Македонија
Локација Локација: Кисела вода
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 608
Места за седење Места за седење:
Музика Музика:
Локација Локација: Центар
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 461
Места за седење Места за седење: 150
Музика Музика: Староградско
Локација Локација: Кисела вода
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 762
Места за седење Места за седење: 180
Музика Музика: Акустика, Староградско
Локација Локација: Лептокарија
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 841
Места за седење Места за седење: 60
Музика Музика:
Локација Локација:
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 600
Места за седење Места за седење: 400
Музика Музика: Бенд во живо
Локација Локација: Ченто
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 601
Места за седење Места за седење: 140
Музика Музика: Шоу бенд Три Шешира
Локација Локација: Ѓорче Петров
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 492
Места за седење Места за седење: 60
Музика Музика:
Локација Локација: Центар
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 558
Места за седење Места за седење: 500
Музика Музика: Ирена Спасовска и Арена бенд
Локација Локација: Илинден
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 479
Места за седење Места за седење: 150
Музика Музика:
Локација Локација: Центар
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 470
Места за седење Места за седење: 300
Музика Музика: Староградско
Локација Локација: Охрид
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 477
Места за седење Места за седење: 200
Музика Музика: Акустика, староградско
Локација Локација: Дебар Маало
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 933
Места за седење Места за седење: 100
Музика Музика: Акустика, староградско
Локација Локација: Центар
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 760
Места за седење Места за седење: 150
Музика Музика: Бенд народна и забавна музика
Локација Локација: Сарај
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 983
Места за седење Места за седење: 130
Музика Музика: Акустика, Староградско
Локација Локација: Дебар Маало
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 612
Места за седење Места за седење:
Музика Музика:
Локација Локација: Сарај
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 474
Места за седење Места за седење: 180
Музика Музика: Тамбураши
Локација Локација: Водно
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 589
Места за седење Места за седење: 350
Музика Музика: Група Респекти
Локација Локација: Аеродром
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 704
Места за седење Места за седење: 140
Музика Музика: Бенд со озвучена акустика
Локација Локација: Карпош
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 545
Места за седење Места за седење: 60
Музика Музика: Акустика староградско
Локација Локација: Дебар маало
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 456
Места за седење Места за седење: 100
Музика Музика:
Локација Локација: Центар
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 455
Места за седење Места за седење: 120
Музика Музика:
Локација Локација: Карпош
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 684
Места за седење Места за седење: 90
Музика Музика: Акустика староградско
Локација Локација: Дебар Маало
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 618
Места за седење Места за седење: 150
Музика Музика: Староградско
Локација Локација: Центар
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 999
Места за седење Места за седење: 90
Музика Музика: Акустика со озвучување
Локација Локација: Аеродром
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 462
Места за седење Места за седење: 400
Музика Музика:
Локација Локација: Лисиче
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 811
Места за седење Места за седење: 200
Музика Музика:
Локација Локација: Аеродром
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 475
Места за седење Места за седење: 150
Музика Музика: Бенд во живо
Локација Локација: Аеродром
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 476
Места за седење Места за седење:
Музика Музика:
Локација Локација: Охрид
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 471
Места за седење Места за седење: 120
Музика Музика:
Локација Локација: Центар
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 467
Места за седење Места за седење: 200
Музика Музика:
Локација Локација: Бутел
Телефон Телефон: +389 2 3085 600 лок 463