За Нас

Винарската визба "Тиквеш" нуди целосно уживање за оние што сакаат да се нурнат во убавините на светот на виното прикажани преку историјата на визбата и прошетка низ винскиот подрум и да го почувствуваат духот и карактерот на поднебјето со дегустација на врвните вина на "Тиквеш"

Посетителите можат да ги откријат тајните на мајсторите за вино на винарницата со најдолга традиција во овој дел од Европа и да уживаат во примамливи комбинации на храна и вино.


Ул. 8-ми Септември бр.5

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Ул. 8-ми Септември бр.5
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 60
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 120
Паркинг Паркинг: Слободен
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Амбиентална
Отворен на Отворен на:
Посети Посети: 42171

Понеделник 10:00 - 18:00 Нема настани

Вторник 10:00 - 18:00 Нема настани

Среда 10:00 - 18:00 Нема настани

Четврток 10:00 - 18:00 Нема настани

Петок 10:00 - 18:00 Нема настани

Сабота 10:00 - 18:00 Нема настани

Недела 10:00 - 18:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

5

Храна5

Услуга5

Амбиент5

Цена5

Последни коментари

Goran Apostolov на 31.01.2022 коментирано:
Super bev precekan sproveden i mnogu ubav prostor neobicen sosema porazlicno od bilo kade

Оцена5

Контакт