За Нас

Ресторан Треф ја допира суштината на современиот Битола - да се биде традиционален, но сепак отворен за нови концепти. Тој нуди уникатно искуство, не само заради еден од најдобрите погледи во Битола, туку и заради најинтересните простории за ресторани исполнети со дневна светлина во текот на денот и градските светилки во текот на ноќта.

Пред многу време познатите градски боеми го избраа овој Треф да биде нивно култно место, место каде што започнаа и завршуваа нивните денови. Ресторан Треф е место каде што можете да го почувствувате моментот со сите ваши сетила. Место каде што можете да ги видите, слушнете, вкусите, допрете работите. Место каде се раѓаат спомени. Место каде ќе се вратите за нови искуства или за споделување на старите. Место за датуми. Место кое ги комбинира најдобрите што Битола може да ги понуди и даде: урбани моменти, храна и луѓе. Ние, во „Ресторан Треф “ веруваме дека мешањето на различностите го дава најдоброто.

Дури и денес, вашиот Ресторан Треф , со својата стара харизма и современ редизајниран амбиент ве очекува во самиот центар на градот, кај Широк Сокак


Широк Сокак 126 – Битола

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Широк Сокак 126 – Битола
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре):
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор):
Паркинг Паркинг:
Картички Картички:
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици:
Музика Музика:
Отворен на Отворен на:
Посети Посети: 7021

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 00:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 00:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт