За Нас

Ресторанот „Риверсајд Гарден” се наоѓа на самиот брег на реката Треска веднаш до мостот меѓу Сарај и Грчец.

Во  нашата голема градина, во сенките на големи дрва и опкружени со зеленило, или во нашиот покриен дел,  на маси од оревово дрво ќе можете да се опуштите со звуците на џез и блуз со семејството или пријателите.

Нашата кујна  ќе ви понуди богат избор од локални производи, зеленчук, риба и месо зготвени по балкански и интернационални рецепти. Но и пиците на нашиот искусен пица-мајстор секако привлекуваат големо внимание.

Организираме родендени и свадби со однапред утврдени менија и го изнајмуваме просторот за  секакви ваши прослави.

Повелете, ве чекаме.


Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Ул.2 Бр.1б Грчец Сарај
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 75
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 200
Паркинг Паркинг: Слободен 75
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски, Албански
Музика Музика: Jazz, Blues, Evergreen
Отворен на Отворен на: 13.05.2009
Посети Посети: 28117

Понеделник 10:00 - 22:00 Нема настани

Вторник 10:00 - 22:00 Нема настани

Среда Затворено Нема настани

Четврток 10:00 - 22:00 Нема настани

Петок 10:00 - 22:00 Нема настани

Сабота 10:00 - 22:00 Нема настани

Недела 10:00 - 22:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт