За Нас

Клуб ресторан во центарот на Прилеп во традиционален амбиент. со вкусна храна и одлична забава со жива музика за викендите.


Републиканска 74 Прилеп

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Републиканска 74 Прилеп
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 130
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 80
Паркинг Паркинг: Зона
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Жива музика
Отворен на Отворен на: 2011
Посети Посети: 14216

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 01:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт