За Нас

На ова место се изработени едни од првите метални кајчиња на Охридското езеро од страна на Крсте Костовски - Кокичон 1916-2005 година.

Во негова чест ресторанот го носи името КАЈЧЕ, кој се наоѓа на ова значајно историско место за градот Охрид.


Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Илинденска 22
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 40
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 65
Паркинг Паркинг:
Картички Картички: Credit cards Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Не
Јазици Јазици: English
Музика Музика: Амбиентална
Отворен на Отворен на: 2022
Посети Посети: 17334

Понеделник 08:30 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:30 - 00:00 Нема настани

Среда 08:30 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:30 - 00:00 Нема настани

Петок 08:30 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:30 - 01:00 Нема настани

Недела 08:30 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

5

Храна5

Услуга5

Амбиент5

Цена5

Последни коментари

Ivica P. на 03.06.2022 коментирано:
Одличен амбиент со природна сенка, брза и професионална услуга.

Оцена5
Zorica Shikaleska на 20.07.2023 коментирано:
Vkusna hrana, ubava atmosvera, i prekrasna usluga.

Оцена5

Контакт