За Нас

Ресторан Cream е совршено место за оние кои сакаат да уживаат во уметноста на новиот вкус.

.


Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Маршал Тито 192 Гевгелија
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 150
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 50
Паркинг Паркинг: Слободен
Картички Картички: Credit cards Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски, Грчки
Музика Музика:
Отворен на Отворен на: 2018
Посети Посети: 11131

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 00:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 00:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

5

Храна5

Услуга5

Амбиент5

Цена5

Последни коментари

Bisera Stevanovik на 03.01.2020 коментирано:
Prekrasen ambient, sovrsena usluga vkusni delikatesi, pristapni ceni ... So eden zbor NAJDOBRI

Оцена5

Контакт