За Нас

Ресторанот Бисер е отворен во 1991 година, првобитно во форма на мал угостителски објект кој низ годините поминал низ определен еволутивен развој и повеќекратно ентериерни и екстериено преуредување за да се развие во ресторан со капацитет од 370 гости, кој од 1998 година е посветен на свадбените веселби и други видови свечености.

Концептот на нашиот ресторан е дека секоја веселба е Ваше специјално и неповторливо доживување, кое ние сме должни да го претвориме во Ваше задоволство преку сите оние пријатни моменти кои треба да ги почусвувате за време на Вашиот престој во нашиот ресторан. Овој концепт надополнет со прекрасниот елегантен амбиент аранжиран со соодветен декор за Вашата веселба, како и незаборавните гастрономски уживања во нашето разновидно мени прилагодено за Вашите желби и можности, беспрекорно послужено од гостопримливиот персонал е најдоброто решение за вашата веселба.

Погоре наведениве карактеристики се причина што ресторанот Бисер и покрај повеќе децениско постоење, беше и остана една од омилените дестинации за Вашите семејни веселби.

ул. 532 бб, Марино, Илинден

Резервација

веднаш ќе ве поврземе директно со ресторанот

Како работи?

Нашата централа со бројот

02 3085600

ќе ве повика на вашиот мобилен број, од кога ќе одговорите ќе ве поврземе директно со ресторанот.

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Детали

Адреса Адреса: ул. 532 бб, Марино, Илинден
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 380
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор):
Паркинг Паркинг: 80
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: По договор
Отворен на Отворен на: 01.01.1991
Посети Посети: 20924

Понеделник 10:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 10:00 - 00:00 Нема настани

Среда 10:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 10:00 - 00:00 Нема настани

Петок 10:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 10:00 - 01:00 Нема настани

Недела 10:00 - 00:00 Нема настани

Мени

ВО ИЗРАБОТКА
  • Новото мени ќе биде објавено наскоро

360° Преглед и Локација