За Нас

Од зимата 2018 Prova l’arte della pizza се отвора во центарот на Охрид и го носи италијанскиот начин на готвење. Мисијата на Prova l’arte della pizza е да нуди автентичен производ, спремен од експертски и искусни раце користејќи врвни материјали, да се запази традицијата но и да се гледа кон иновативност.

Ресторанот работи само со нарачки за подигнување и достава.


Партизанска 6А

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Closed

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Партизанска 6А
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре):
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор):
Паркинг Паркинг:
Картички Картички:
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Не
Јазици Јазици:
Музика Музика:
Отворен на Отворен на:
Посети Посети: 1704

Понеделник Затворено Нема настани

Вторник Затворено Нема настани

Среда Затворено Нема настани

Четврток Затворено Нема настани

Петок Затворено Нема настани

Сабота Затворено Нема настани

Недела Затворено Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт