За Нас

Пица ресторанот Ангела се наоѓа на кејот на реката Црн Дрим.

Повелете посетете не.


Димитар Влахов бр.2

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 70 603 705
+389 77 877712

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Димитар Влахов бр.2
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 25
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 50
Паркинг Паркинг: 10
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Интернационална
Отворен на Отворен на: 07.06.2002
Посети Посети: 16501

Понеделник 10:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 10:00 - 00:00 Нема настани

Среда 10:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 10:00 - 00:00 Нема настани

Петок 10:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 10:00 - 01:00 Нема настани

Недела 10:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт