За Нас

Повелете во „English Pub Corner“ во Скопје, сместен во градскот парк. Овој шармантен паб нуди класичен англиски амбиент, со пријатни кожни седишта, добро опремен бар и пријатен надворешен простор совршен за одмор. Без разлика дали сакате да уживате во пиво или да вкусите вкусна храна, овој паб ветува прекрасно искуство во срцето на градот.


Столенбергова бр.2 Скопје (градски стадион)

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Столенбергова бр.2 Скопје (градски стадион)
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 100
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 80
Паркинг Паркинг: Зона ПОЦ
Картички Картички:
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Не
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Амбиентална
Отворен на Отворен на: 2024
Посети Посети: 267

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 00:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 00:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт