За Нас

Како една од најголемите игротеки во Скопје нудиме разновидни содржини за деца од сите возрасти. Во нашата детска игротека лавиринтот од 80м2 и двојната трамболина ветуваат одлична забава. За славениците имаме посебен дел а не ги заборавивме и нашите најмали гости за кои обезбедивме катче со многу реквизити. Во нашата игротека имаме и детска гардероба.

Нашиот објект е мултифункционален. Располагаме со внатрешна детска игротека со капацитет од 60 возрасни, 60 деца, летна детска игротека со капацитет од 50 возрасни и 40 деца како и a la-carte ресторан кој функционира секој ден од 09h-24h со капацитет до 50 гости.

Стандардизирана, безбедна, концепирана детска игротека и изработена од страна на професионалци со сертификат усвоен во светски рамки.


Улица Кеј 13 Ноември 4а

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Улица Кеј 13 Ноември 4а
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 60
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 90
Паркинг Паркинг: Слободен
Картички Картички: Credit cards Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика:
Отворен на Отворен на: 25.11.2015
Посети Посети: 22299

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 00:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 00:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт