За Нас

Xит на охридската ривиера гостилница „Кај Мече“. Место за уживање, скара за гурмани, тераса со рајски панорамски поглед кон Охридско езеро и кон западното крајбрежје!

Дојдете да се почувствувате господски со вниманието на персоналот на „Кај Мече“!

Порачајте и вкусете нешто деликатесно од кујната на врвните мајстори на национални и роднокрајни јадења!


Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: нас. Коњско - Охрид
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 80
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 80
Паркинг Паркинг: Слободен
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Да
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Амбиентална,
Отворен на Отворен на: 2011
Посети Посети: 4623

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 00:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 00:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт