За Нас

Вистинска дестинација за пиво ентузијасти!🍻

Повеќе од 160 пива од сите региони од светот. Вкусната храна и добра забава се загарантирани.


Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Боемска 2
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 300
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор):
Паркинг Паркинг: Зонско паркирање
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Жива музика, бендови
Отворен на Отворен на: 2023
Посети Посети: 438

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 00:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 00:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт