За Нас

За Нас

Restorani.mk нуди иновативни и квалитетни интернет услуги за нашите корисници. Услугите се целосно бесплатни, не бараме кредитни картички и гарантираме екслузивни привилегии и попусти.

  • Он-лајн резервација е брз и едноставен сервис за резервација каде добивате потврда во рок од неколку минути
  • Бесплатен повик
  • Попусти во одредени денови и периоди
  • 100% проверени коментари и оценки
  • Програма доверба, ги наградуваме нашите најверни корисници

Наместо да пребарувате со часови на интернет уживајте во некој добар ресторан. Нашето мото е: пронајдете го најдобриот ресторан според Ваш вкус.

Ние постојано сме во контакт со сопствениците на ресторани, готвачи, менаџери и од добиените информации ја правиме нашата селекција на ресторани за Вие како гости да можете лесно да пронајдете слободна маса, дали за секојдневен оброк или ново и возбудливо гастрономско искуство.

Restorani.mk е интернет сервис за ресторани која започна со работа во 2006 год. и во 2008 год. својата успешна приказна ја проширивме во Србија со порталот Restorani.rs