02 Apr, 2018

ОБЈАВЕТЕ ГО ВАШИОТ РЕСТОРАН НА GOOGLE

ОБЈАВЕТЕ ГО ВАШИОТ РЕСТОРАН НА GOOGLE

Зошто GOOGLE Street View | trusted?

Google е светски најкористената платформа за интернет пребарувања - 90% од светските пребарувања на интернет се преку Google платформите.

87% од светските патувачи истражуваат и ги планираат своите патувања преку Google Maps апликацијата, пред воопшто да тргнат на своето патување.

По имплементирање на Street View | trusted ќе Ви бидат достапни повеќе начини како да привлечете повеќе посети и коментари а на овој начин Вашите информации се појавуваат помеѓу првите резултати на Google Search.

Исто така оваа услуга ќе придонесе за органско зголемување на посетите на Вашата веб страница и профил на социјаните мрежи од 20 до 50%


Што добивате?

Виртуелна "тура (прошетка)" низ Вашиот објект/и, изработена од нашиот сертифициран "Google" фотограф.

Креирање на "бизнис" картичка која ќе биде објавена на "Google" платформите а ќе содржи:

* Локација на Google Maps
* Вашето лого
* Веб страница
* Контакт телефон зо можност за директно јавување
* Навигација до Вашиот објект
* Професионални фотографии
* Street View - посета од улица
* See Inside - виртуелната тура низ Вашиот објект

Како се одвива процесот и колку тоа чини?

1. Креирање и верификација на бизнисот на Google+ (Бесплатно)

2. Позиционирање на Google Maps и Google Search (Бесплатно)

3. Професионално фотографирање, изработка на 360 прошетка низ вашиот бизнис (цената за зависи од големината на објектот, побарајте понуда на 360@restorani.mk)

4. Поставување на фотографиите и 360 виртуелната прошетка на Google платформите, на Вашата веб страница и социјалните медиуми.


За дополнителни информации контактирајте го нашиот Google сертифициран фотограф:

Борјан Игнатовски
Тел: +389 71 27 97 07
Е-маил: 360@restorani.mk