Како работи?

Како работи?

Одберете го омилениот ресторан и резервирајте.

Комплетно бесплатно. Без телефонски повик.
Со екслузивни попусти и привилегии.
100% проверени оценки и коментари од гости што го посетиле ресторанот.

КАКО ДА РЕЗЕРВИРАМ?

Резервирајте онлајн
1. Резервирајте онлајн
  • Одберете го ресторанот каде сакате да резервирате
  • Одберете датум и време
  • Број на лица
  • Направи резервација
  • Зависно од денот и времето на вашата резервација повеќето ресторани нудат ексклузивни попусти од 10 до 30% на целата сметка за нашите корисници

Во рок од неколку минути ќе добиете одговор по СМС за статусот на резервацијата (дали е потврдна или откажана

(Вашата резервација е потврдена, СУПЕР, добивте 50 поени на вашата сметка, доколку има попуст за бараниот термин ќе добиете потврда за попустот по СМС, пред барање на сметка од вашиот келнер треба да му нагласите дека ви следува попуст)

Ако вашата резервација е одбиена (нема слободни места во ресторанот за бараниот термин) резервирајте во друг ресторан сигурни сме дека ќе најдете место

Бесплатен повик
2. Бесплатен повик

Доколку имате специфично барање, нарачка или поголема прослава може да го искористите сервисот „Бесплатен повик“ и веднаш ќе ве поврземе директно со ресторанот

Како функцинира сервисот „Бесплатен повик“ ?

Кога ќе го притиснете копчето „Бесплатен повик“ Нашата централа со бројот 023085 600 ќе ве повика на вашиот мобилен број, одкога ќе одговорите ќе ве поврземе директно со ресторанот.

*Со користење на сервисот „Бесплатен повик“ немате привилегии како попусти, собирање поени и оставање коментари

Бесплатен повик
3. Коментари

100% проверени оценки и коментари од гости што го посетиле ресторанот

Ресторани.мк е единственото место во Македонија каде може да се прочитаат веродостојни и проверени рецензии и оценки за рестораните.

Со секоја направена он-лајн резервација, наредниот ден од кога гостинот го посетил ресторанот добива можност да остави оценка и коментар за конкретниот ресторан. Со овој начин можноста за манипулација и лажни коментари е минимална.

Собирај поени и добиј вредносен ваучер за ручек/вечера

Поени
4. Поени

Собирај поени и добиј вредносен ваучер: 500 поени - 500 денари.

+100 Прва резервација
+50 Нова резервација
+25 Коментар
-200 Нереализирана резервација
-300 Втора нереализирана резервација

1 поен = 1 Денар

  • Со првата онлајн резервација добивате 100 поени
  • Ако препорачате пријател со првата негова резервација и Вие и тој добивате по 150 поени
  • Со секоја наредна резервација добивате 50 поени
  • Со секој оставен коментар/оценка по посета на ресторанот добивате 25 поени
  • Со собрани 500 поени добивате ваучер од 500 денари кој може да го искористите во нашите ресторани партнери