За Нас

Во атарот на стариот град во Охрид, блиску до шеталиштето и старата чаршија се наоѓа пицеријата Ди Анголо, која воедно нуди и преноќиште! Уживајте во прекрасните вкусови, врвната услуга, одличниот амбиент и беспрекорните апартмани.

Место кое не смеете да го пропуштите доколку сакате да ги осетите убавините кои ги нуди нашиот град.

Ве очекуваме!


Петар Чаулев бр.31

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 439

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Петар Чаулев бр.31
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 45
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 40
Паркинг Паркинг:
Картички Картички: Credit cards Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Амбиентална
Отворен на Отворен на: 2002
Посети Посети: 361

Понеделник 10:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 10:00 - 00:00 Нема настани

Среда 10:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 10:00 - 00:00 Нема настани

Петок 10:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 10:00 - 01:00 Нема настани

Недела 10:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт